
בהמשך להנחייה חידדנו את הפרוגרמה, זיקקנו את הצורך במיקום המדף וגודלו ביחס לתפוח המוצג עליו, מהמדפים יצאנו לבאסטה כולה.
ישנם מספר תפוחים שקיבלו שטח מדף השווה ל3 ארגזים סטנדרטים השאר קיבלו שטח השווה ל- 2\1.5\1 ארגזים לפי זמן שיווק, פופולאריות בשוק וכמות מכירה ממוצעת שאת כל הנתונים הנ"ל ניתן למצוא במסמך הפרוגרמה.
הוספנו אזור לבדיקת טריות התפוח במים (צף=טרי, שוקע= לא טרי) ועמדת take-away לתפוחים בודדים ללא צורך ב. שקילה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה